• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Bij Muselet bieden wij verschillende betaalmethoden aan en kun je veilig en snel online betalen. Onze betalingen verlopen via Mollie. Dit is een zeer veilige provider welke je alle betaalmethoden aanbiedt die je maar wenst. Zo worden alle gegevens, om de bestelling te voltooien, op één pagina ingevuld en lopen al onze betalingen via een beveiligde SSL-verbinding. We geven je de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Kies dus zelf de betaalmethode die het beste bij je past. Veilig en vertrouwd!

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je kan je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.