• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Champagne Sale

Merken
Type
Land
Sale
Lussory Lussory Pearl Ultiem Proefpakket
€53,82 €52,50
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Gender Reveal party pakket
€49,99 €35,70
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Jongens Baby Shower Pakket
€49,99 €35,70
+
Sale
Veuve Ambal Veuve Ambal Prestige Pakket
€120,00 €99,99
+
Sale
Crémant de Bourgogne proefpakket
€129,00 €99,99
+
Sale
Ultieme Champagne en Crémant Brut Pakket
€200,00 €184,97
+
Sale
Veuve Ambal Veuve Ambal Ultiem Smaakpakket
€120,00 €99,99
+
€49,97
+
Sale
Bernard Massard Bernard Massard Brut
Bernard Massard Brut
€12,99 €9,99
+
Sale
Astoria Astoria 9.5 Cold Wine Sweet
€9,69 €8,97
+
Sale
Moët & Chandon Moët & Chandon Demi Sec
Moët & Chandon Demi Sec
€43,50 €39,97
+
Sale
Bernard Massard Bernard Massard Demi Sec
€12,99 €9,97
+

Champagne aanbieding

Goede champagne is niet goedkoop. Bij het aankopen van een goedkope champagne zal je snel merken dat de smaak toch minder is. Het is dan ook niet gek dat veel mensen op zoek zijn naar een goede champagne aanbieding. Bij Muselet hebben wij verschillende pakketten in ons assortiment voor een scherpe aanbiedingsprijs.

Moet ICE Champagne aanbieding

Voor de liefhebbers van Moët champagne hebben wij een speciaal ICE pakket samengesteld. Dit pakket bevat 1 fles Moet & Chandon ICE en 5 flessen Veuve Ambal ICE. Deze flessen zijn speciaal gemaakt om met ijskoud te drinken. Heerlijk voor in de zomer, maar ook erg lekker op speciale momenten. 

Glitterwijn aanbieding

De nieuwste trend op het gebied van champagne en mousserende wijn is toch wel de glitterwijn. Bij Muselet hebben we een mooi aanbod van verschillende glitterwijnen van Lussory en Cloudem. De Lussory glitterwijnen zijn gemaakt als witte wijn en bevatten dan ook 5,5% alcohol. Door verschillende smaakstoffen heeft iedere kleur een eigen smaak. Wil jij graag eens proberen welke smaak het lekkerst is? Probeer dan eens het Lussory Proefpakket uit. 

De Cloudem glitterwijnen zijn speciaal omdat deze als appelcider zijn gemaakt. Ook bevatten deze appelciders geen alcohol, waardoor de Cloudem Blue en Cloudem Roze ook erg populair zijn op gelegenheden waar normaal gesproken geen alcohol wordt gedronken. Hierom heeft Muselet speciaal een Gender Reveal pakket, Jongens Baby shower en Meisjes baby shower pakket samengesteld.

Veuve Ambal aanbiedingen

Veuve Ambal is een wijnhuis dat haar wijngaarden in zuid Frankrijk heeft. Officieel is Veuve Ambal dus geen champagne maar een mousserende wijn. Omdat ons assortiment Veuve Ambal erg groot is, zijn er meerdere proefpakketten tegen een mooie aanbiedingsprijs te vinden in onze aanbiedingen categorie. Zo bieden wij het Veuve Ambal Prestige pakket, Crémant de Bourgogne proefpakket en het Veuve Ambal ultieme smaakpakket aan.