• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wine of Fire Mousserende Wijnen

Geen producten gevonden...

Wine of Fire uit Spanje

Wine of Fire is een Spaans merk dat mousserende wijn maakt. Alle wijnen zijn gemaakt met de Airen druif uit de streek Valencia. Ondanks de mooie kleuren zijn alle mousserende wijnen van Wine of Fire witte wijnen. Dit heeft te maken met de Airen druif die wordt gebruikt voor de Wine of Fire. Wine of Fire onderscheidt zich niet alleen door de opvallende kleuren van de wijn, maar ook door het unieke effect als je de fles schud. Er ontstaat een mooie en luxe gloed van parelmoer door de fles heen, waardoor het schenken van deze wijn uitstekend kan op een feestelijke aangelegenheid. Het effect ontstaat door een stofje dat te vergelijken is met de buitenkant van een kauwgom. Het is dus geen schadelijke stof.

Wine of Fire tijdens het eten

Omdat Wine of Fire witte wijn is, kan je gerust een glas inschenken tijdens het eten. Zo gaan deze mousserende wijnen uitstekend bij gerechten met vis, sushi, pizza, noodles of bij het dessert. Ondanks de felle kleuren hebben de Wine of Fire mousserende wijnen een frisse en fruitige smaak. Ook bevatten de wijnen 11% alcohol, waardoor er niet tot nauwelijks gebruikt is gemaakt van kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Magische wijn wordt steeds populairder

De magische sparkling wijnen worden steeds populairder. Zo worden er op babyshowers steeds vaker Wine of Fire Sky Blue en/of Wine of Fire Rose Gold geschonken voor een feestelijke sfeer. Een magic wine is namelijk net even wat anders dan een normale mousserende wijn. Ook zie je de magische wijnen steeds vaker gebruikt worden als basis voor een kleurrijke cocktail.  

Wine of Fire bij Muselet.nl

Ook bij Muselet.nl zijn we blij met de unieke wijnen van Wine of Fire in ons assortiment. We zien dat de magic sparkling wines steeds populairder worden en willen graag aan de vraag voldoen. Hierom blijven we ons assortiment updaten om met de tijd mee te gaan.