• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Magische collectie glitterwijnen

Merken
Land
Sale
Cloudem Cloudem Blue Mousserende Alcoholvrije Glitter Wijn Blauwe Bessen
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Rosé Mousserende Alcoholvrije  Glitter Wijn Framboos
€19,99 €5,95
+
Sale
Lussory Lussory Pearl Roze Aardbei nr 4
€19,99 €8,97
+
Sale
Lussory Lussory Pearl Ultiem Proefpakket
€53,82 €52,50
+
Sale
Cloudem Cloudem Gold Mousserende Alcoholvrije  Glitter Wijn Ananas
€19,99 €5,95
+
Sale
Lussory Lussory Pearl Goud Perzik nr 2
€19,99 €8,97
+
Sale
Lussory Lussory Pearl Blauw Meloen nr 5
€19,99 €8,97
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Gender Reveal party pakket
€49,99 €35,70
+
Sale
Cloudem Cloudem Bronze Mousserende Alcoholvrije  Glitter wijn Perzik
€19,99 €5,95
+
€10,50
+
Sale
Lussory Lussory Pearl Glacier Ananas en Kokosnoot nr 3
€19,99 €8,97
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Jongens Baby Shower Pakket
€49,99 €35,70
+

Glitterwijn

De laatste trend op het gebied van champagne en mousserende wijn is toch wel de glitterwijn. Deze kleurrijke en smaakvolle wijnen hebben een speciaal stofje waardoor er een spectaculair en wervelend effect in de fles ontstaat bij het schudden. Door dit feestelijke en unieke effect zijn de glitterwijnen erg populair.

Het effect van glitterwijn

Het effect in de glitterwijn ontstaat door een toegevoegd stofje wat niet schadelijk is om te drinken. Het is namelijk een vergelijkbare stof aan de buitenlaag van M&M’s of kauwgom. Deze laag zorgt er normaal gesproken voor dat het snoepje niet smelt in je hand, maar wel in je mond. Omdat dit stofje zich niet gelijk hecht aan de wijn, zakt dit naar de bodem van de fles en zorgt het voor een wervelend effect als je met de fles schudt. Ook na het inschenken van een glas glitterwijn geniet je nog van het spectaculaire effect, waardoor glitterwijnen uitermate geschikt zijn als welkomstdrankje. Jouw gasten staan gegarandeerd te kijken van dit unieke drankje!

Lussory Pearl Glitterwijn

De Lussory Pearl is een lijn glitterwijn uit Spanje. De wijn wordt gemaakt op basis van de Macabeo druif die groeit in de buurt van Valencia. De Lussory Pearl mag daarom ook echt een mousserende wijn genoemd worden. Alle Lussory flessen hebben hetzelfde alcoholpercentage van 5,5%. Hiermee valt de Lussory Pearl collectie in de categorie laag alcoholhoudende dranken. Na het maken van de wijn worden de kleur- en smaakstoffen toegevoegd die zorgen voor de kenmerkende kleuren en smaken. Iedere kleur staat voor een andere smaak. Zo is de groene Lussory in Appelsmaak, de roze in Aardbeismaak en de blauwe meloensmaak. Benieuwd welke smaak het lekkerst is? Probeer dan het Lussory Proefpakket.

Cloudem Glitterwijn

De Cloudem glitterwijn is anders dan andere glitterwijnen. De Cloudems zijn namelijk gemaakt op basis van een appelcider. Vervolgens is de alcohol uit de cider gehaald, waardoor de Cloudem Glitterwijn alcoholvrij is. Hierdoor is het mogelijk om de Cloudems te schenken op gelegenheden waar normaal gesproken geen alcohol wordt gedronken. Denk hierbij aan baby showers en kinderfeestjes. Hiervoor hebben wij speciaal een Cloudem Babyshower pakket voor jongens en een Babyshower pakket voor meisjes samengesteld.