• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

The Magical Sparkling Dreamline Collection

Geen producten gevonden...

De Dreamline collectie is de afgelopen jaren steeds bekender geworden. We kunnen het inmiddels een echte wijnsensatie noemen. De mousserende wijnen van Dreamline zijn echte eyecatchers en smaken daarnaast ook geweldig.

Het Dreamline effect

Dat de Dreamline wijnen een opmerkelijke verschijning zijn is een understatement. Door de fles op en neer te bewegen ontstaat er een parelmoer effect dat de hele fles vult. Een effect waardoor je constant met je ogen naar de fles en het glas getrokken wordt.

Dreamline schenken

De Dreamline wijnen zijn erg toegankelijk, wat maakt dat ze eigenlijk de hele dag te schenken zijn. Toch zorgt het uiterlijk er voor dat er vaak eerst naar een “goed excuus” gezocht wordt voordat de flessen ontkurkt worden. De wijnen worden vanwege de kenmerkende verschijning vaak op feestjes, premières, bruiloften en andere partijen geschonken. Niet gek, want gasten vergeten niet snel een feestje in een glas wijn.

Herkomst van de Dreamline wijnen

De meeste wijnen uit de Dreamline collectie komen uit Spanje. De gebruikte druivenrassen de Ancelota en de Fortana (ook wel gouden druif genoemd)  zorgen voor licht zoete smaak met een fris zuurtje. De natuurlijke gisting van de druiven zorgt voor de mooie bubbel in de druiven.

Alcoholvrij met Dreamline

Een groot voordeel van het schenken van de Dreamline wijnen op je feest is het bestaan van de Dreamline Purple, een alcoholvrije variant op de heerlijke wijnen. Ideaal voor gasten die nog moeten rijden, zwanger zijn, te jong zijn of gewoonweg geen alcohol willen drinken. Door het paarse parelmoer/metallic uiterlijk is het een feest om hier een glaasje van mee te drinken.