• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ciders

Merken
Land
Sale
Cloudem Cloudem Rosé Mousserende Alcoholvrije  Glitter Wijn Framboos
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Gold Mousserende Alcoholvrije  Glitter Wijn Ananas
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Bronze Mousserende Alcoholvrije  Glitter wijn Perzik
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Meisjes Baby Shower Pakket
€49,99 €35,70
+

De ultieme dorstlesser

Een cider is een alcoholhoudende drank die gemaakt is met een basis van fruitsap. Ciders worden vaak als een biersoort gezien. Toch lijkt de bereidingswijze van een cider meer op die van wijn dan van bier. Een cider wordt namelijk gemaakt met een basis van fruitsap. In de meeste gevallen is appelsap de basis voor een verfrissende cider, maar er zijn ook ciders die een basis hebben van perensap. Een cider op basis van perensap wordt ook wel een perry genoemd. Door de basis van fruitsappen, hebben ciders een zoete smaak en worden ze vaak gezien als de ultieme dorstlesser.

Ciders worden steeds populairder

In Nederland wordt er nog niet zoveel cider gedronken als in andere landen. In Engeland drinken ze per jaar zo’n 600 miljoen liter cider weg, terwijl we in Nederland voornamelijk bier drinken. Ook in wijnland Frankrijk wordt relatief weinig cider gedronken, “slechts” 64 miljoen liter per jaar. Toch is de opmars van ciders groot te noemen. Steeds meer mensen waarderen de verfrissende smaak van een cider en daarom zie je steeds meer cidermerken in de Nederlandse schappen terug.

Verfrissende Brothers Ciders

Bij Muselet hebben we een mooie assortiment van een van de grootste cider producten uit Engeland: Brothers Cider. Dit familiebedrijf is al sinds 1658 bezig om de lekkerste cider te maken. De Brothers ciders worden gemaakt op basis van appel- en perensap. Door het toevoegen van diverse fruitextracten ontstaan de frisse smaken van de Brothers Ciders. Met name de Brothers Cloudy Lemon, of de Brothers Toffee Apple zijn populaire smaken. Alle Brothers ciders bevatten tussen de 4% en 6% alcohol en worden bij Muselet zowel los als per doos van 12 verkocht.

Cloudem alcoholvrije cider

Als je op zoek bent naar een alcoholvrije cider ben je hier ook aan het juiste adres. De Cloudem lijn zijn alcoholvrije mousserende wijnen, maar zijn ontwikkeld op basis van een appelcider. Het leuke aan de Cloudem Cider is dat je echt het gevoel krijgt alsof je een champagne aan het drinken bent. Bovendien ontstaat er een magisch effect als je de fles schudt. Een gloed van parelmoer verschijnt in de fles die lang blijft aanhouden. Een leuk welkomstdrankje waar je gasten gegarandeerd van staan te kijken.