• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brothers

Geen producten gevonden...

Frisse Brothers Ciders

Al sinds 1658 maakt de familie Showering cider. Toen ging Gabriel Showering deuren af in Shepton Mallet, Wells en Glastonbury om zijn cider aan te bieden. Na het succes van de allereerste Brothers Ciders, besloot de familie om een eigen kroeg te openen. Dit werd de Kings Arms in Shepton Mallet. Na verloop van tijd werd ook nog de Black Swan in Shepton Mallet geopend. Dit was de eerste stap richting het cider imperium wat Brothers heeft opgebouwd. Inmiddels zijn we 14 generaties verder en worden de ciders van Brothers in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht.

In 1995 werden de allereerste Brothers Pear Ciders verkocht op het Glastonbury Festival. Dit was een dusdanig groot succes dat Brothers vandaag de dag nog steeds jaarlijks op dezelfde plek op het festival staat. Toen terugkerende festivalgangers na een aantal jaar vroegen of de verfrissende ciders ook los te koop waren, heeft het familiebedrijf besloten om de ciders ook te verkopen aan andere kroegen en supermarkten.

De verrassende smaken van Brothers Ciders

Door jarenlange ervaring, expertise en doorzettingsvermogen, heeft Brothers zichzelf opgeworpen tot een van de marktleiders in appelciders. Het bedrijf blijft iedere keer vernieuwen met smaken die je niet verwacht. Zoals bijvoorbeeld de Brothers Toffee Apple Cider. Een verfrissende, maar toch ook warme mix van appelcider en toffee extract. Uiteraard zijn er ook lekkere frisse ciders met extracten uit verschillende soorten fruit. Zo is er de zomerse Brothers Coconut & Lime en de Brothers Cloudy Lemon.

Brothers Apple Cider bij Muselet

Als één van de weinigen in Nederland mag Muselet de heerlijke ciders van Brothers verkopen. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Bij Muselet.nl vind je alle beschikbare smaken van Brothers, aangeboden in verschillende pakketten. Leuk om weg te geven, maar nog leuker om voor jezelf te kopen natuurlijk. Weet jij nog niet welke smaak voor jou is weggelegd? Probeer dan ons Muselet Brothers Cider Proefpakket voor een leuke actieprijs!