• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cloudem Alcoholvrije Mousserende Wijn

Merken
Land
Sale
Cloudem Cloudem Blue Mousserende Alcoholvrije Glitter Wijn Blauwe Bessen
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Rosé Mousserende Alcoholvrije  Glitter Wijn Framboos
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Gold Mousserende Alcoholvrije  Glitter Wijn Ananas
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Gender Reveal party pakket
€49,99 €35,70
+
Sale
Cloudem Cloudem Bronze Mousserende Alcoholvrije  Glitter wijn Perzik
€19,99 €5,95
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Jongens Baby Shower Pakket
€49,99 €35,70
+
Sale
Cloudem Cloudem Alcoholvrij Meisjes Baby Shower Pakket
€49,99 €35,70
+

Dit feestelijke felle drankje is een plezier om naar te blijven kijken. De drank krijgt een schitterende parelmoeren glans op het moment dat je de fles in beweging brengt. Het is een sparkling appelcider met een aanvulling van natuurlijke hulpstoffen. De hulpstoffen die er voor zorgen dat de parelmoer gloed tot stand komt, wordt ook om de M&M gebruikt waardoor het niet in de hand smelt, maar wel in de mond. Een feestelijke welkomstdrankje voor elke babyshower of geslaagd feest.

Magische Wijn van Cloudem 

De drankjes van Cloudem zijn een genot om naar te kijken. Door de felle kleuren en het magische effect dat verschijnt na het schudden van de fles is het inschenken van een glaasje Cloudem Cider onvergetelijk. Het magische effect ontstaat door het toevoegen van een stofje. Ditzelfde stofje zit om een kauwgom of M&M heen, zodat dit pas smelt als het in je mond zit. Voeg dit stofje toe aan een kleurrijk drankje en je krijgt een wervelende gloed van parelmoer. Hierdoor is de Cloudem een ideaal welkomstdrankje op drankje om mee te toasten.

Alcoholvrije Cider van Cloudem

De ciders van Cloudem zijn allemaal alcoholvrij, waardoor ze geschikt zijn voor vele gelegenheden. Zo zie je de Cloudem Blue en de Cloudem Rosé steeds vaker op babyshower feestjes als feestelijk drankje. Maar de Cloudem ciders worden ook vaak gebruikt als basis voor een kleurrijke cocktails. Zo is de Cloudem Gold uitermate geschikt als basis voor exotische cocktails, omdat de basissmaak ananas is. De Cloudem Bronze is hier ook geschikt voor, door de frisse smaak van perzik.

Cloudem Cider is vetvrij

Naast dat de Cloudem magische wijn geen alcohol bevat, zijn deze ciders ook nog eens vetvrij. Handig voor als je aan de lijn bent. Ook wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen. Uiteraard is er wel iets nodig om het mooie effect te kunnen verwezenlijken, maar het is tot een minimum behouden.